Gromada.org.ua - веб-сайти об'єднаних громад України

Підтримка

На цій сторінці ми зібрали часті запитання по роботі з окремими сайтами територіальних громад

Задати питання
Переглянути відеоуроки

Владимир
27.08.2018

Добрый день. Подскажите, некоторые громады используют новый дизайн сайтов. Как перейти на новый дизайн сайта? Или это по заказу?

Доброго дня. Перехід на нові дизайни (а в нас їх зараз є 5) здійснюється абсолютно безкоштовно через меню адміністратора "Модулі".

Більше того - нові дизайни мають більше нових та корисних функцій, про які ми сповістили всі громади через розсилку електронних листів.

Тому ми радимо перейти на нові дизайни всім нашим клієнтам!

Ірина
17.07.2018

Добрий день! Підкажить - чи можливе створення корпоративної електронної поштової скриньки формату inbox@nashanazva-gromada.gov.ua?

Доброго дня. Якщо Ваш сайт обслуговується нами, тобто розміщений на платформі gromada.org.ua та має доменну зону .gov.ua, надішліть лист із переліком електронних скриньок, які необхідно створити, і паролями до них.

Дмитро (Семенівська ОТГ)
25.04.2018

Чи можна додати новий розділ в правому куті сайту, щоб в ньому було розміщення інформації, як в розділі НОВИНИ. Тобто, щоб все йшло по датах тобто по чергово, а не кожна новина окремим файлом Завчасно дякую!!

Доброго дня.

Так, це можливо. Для цього в меню адміністратора "Модулі" Вам потрібно увімкнути "Додатковий шаблон новин right". Після цього в бічному меню з'явиться розділ "Події", який працює по принципу розділу "Новини". Назву розділу Ви можете змінити на власний розсуд.

P.S. Відтепер на нових шаблонних дизайнах є можливість додавати статті/новини на будь-яку текстову сторінку. Для переходу на новий дизайн скористайтесь пунктом меню адміністратора "Модулі"

Аліса Г.
04.04.2018

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна на сайті створити опитування? Чи це робиться посилання на гугл форми?

Доброго дня, Аліса. Так, на сайті працює модуль онлайн-опитувань, який можна включити через меню адміністратора - розділ "Модулі"

Віктор Михайлович Кір'ян
04.04.2018

На сайті Глобинської ОТГ (www.gromada.org.ua Глобинський р-н, Полтавська обл.) не реалізована можливість подання електронних петицій. Який термін займе налаштування на сайті роботи "Системи електронних петицій". Що потрібно зробити від нашої міськради. З повагою, депутат Глобинської міськради Кір'ян В.М.

Доброго дня, Вікторе Михайловичу.

Адміністратор сайту Вашої ОТГ має можливість самостійно активовувати модулі через Меню адміністратора в розділі "Модулі". На даний момент систему електронних петицій для Вашого сайту не активовано. Даний модуль почне працювати одразу після того, як адміністратор сайту внесе необхідні зміни через адміністративну панель

Наші контакти

Технічна підтримка

+38 (067) 233-08-72
+38 (067) 354-66-82
+38 (099) 497-86-91

Розробка сайту

+38 (097) 193-50-94
+38 (066) 203-49-70
+38 (043) 255-43-69

Поставити запитання

Замовлення сайту громади

або


Авторизація посадової особи